pühapäev, 31. detsember 2017

Cool Tuuri koosolek Noorteka Nääriööl

Neljapäeval 28.12.2017 toimus Paide Noortekeskuses selleaasta viimane Cool Tuuri koosolek. 
Alustame sellest päevast päris algusest. Kella nelja paiku toimus Paide Noortekeskuses Cool Tuuri koosolek, kus mängiti meeskonnamänge, ning kus pandi proovile meeskond ise. Räägiti ka plaanidest mis hakkab saama neljandal jaanuaril kui minek on Tallinna.
Kui tulla meeskonnamängude juurde siis  mulle isiklikult meeldis mäng, kus pidi terve meeskonna teisele poole sood saama, kui kasutada oli ainult kuus räätsa, (meil siis kuus paberit), kuigi alguses tundus see üsna keeruline aga siiski saime ilusti hakkama. Kindlasti pani mind ka mõtlema ülesanne, kus pidi saama pulga maha nii, et mitte keegi midagi ei räägi. Keeruline oli, aga hakkama saime. Meeskonnatöö juures oli näha, seda kui palju tegelikult üksteist usaldatakse ja kui palju ollakse suutelised omavahel suhtlema. 



Aitäh Maritale, kes need mängud meile andis, ning kes pani meid mõtlema, kuidas toimida. Kui praegu veel omavahel suhtlemine nii hea ei olnud, siis loodan et, varsti nii juhtub.  Seda oli hästi näha selles esimesena nimetatud ülesandes. Peale koosolekut, said soovijad jääda Noorteka Nääriööle, kus saadi uuesti meeskonda proovile panna. Alustades sellest, et nii Eesti noored kui vene noored said koos mängida maha etüüde, mõeldes kõik ise välja. Mida mängiti siis grupiti pärast teistele ette. Aga siiski loodani, et kõigil oli lõbus. Kohtume juba neljandal jaanuaril kui on minek Tallinna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar