kolmapäev, 10. jaanuar 2018

Käik Põhja-Tallinna noortekeskusesse

Hei kõigile,  see on juba meie neljas postitus,  täna kirjutan ma sellest,  kus me Tallinnas käisime ja mida tegime.

Vaheajal,  4. jaanuaril kell 10.00 alustasime Paide Avatud Noortekeskuse eest sõitu Tallinna,  täpsemalt Põhja-Tallinna noortekeskusesse, et saada aimu sellest,  kuidas on toimunud seal Eesti ja  Vene noorte vahel lõimumine.  Koos Tallinna noortega oli meid kokku 22 ning juhendaid oli kokku 5.

Jõudes  Põhja-Tallinna noortekeskusesse kohale,  anti  meile mõneks  ajaks vabaaega, selleks,  et uudistada noortekeskust ning saada tuttavaks seal olnud noortega.
Hiljem kogunesime suurde saali,  kus võtsime ringi,  et teha paar tutvumist mängu. Mis olid üsna huvitavad.

Järgnevalt saime mõnusa sooja kõhutäie, peale seda anti meil aega tutvuda virtuaal prillidega, mis oli jällegi üsna huvitav.
Peale seda suundusime uuesti saali, kus jagati  meid gruppidesse, ning saalis ringi vaadates võisime näha seda, et  mitmesse kohta oli pandud plakat, koos kirja pandud probleemiga. Proovisime üheskoos leida nendele püstitatud probleemidele mingisuguseid lahendusi. Mõtteid/lahendusi oli palju, kuid üheskoos on ikka lihtsam probleemidele lahendusi leida.
Samal ajal said   üks gruppidest proovida ka virtuaalpille.

Võimalik, et kõige enim noortekeskusest võis meelde jääda muidugi see, kui üks inimene pidi virtuaalprillidega teistele seletama, kuidas pommi kahjutuks teha, see oli iseenesest üsna raske, kuid samas ka hästi hästi huvitav.
            
  
           

Seejärel kui kõik tehtud, tänasime Põhja-Tallinna noortekeskust et, nad meid vastu võtsid ning ütlesime lõpuks et ootame juba ka kohtumist Paides. Seejärel suundusime Zelluloosi batuudikeskusesse. Kus ma loodan et, võin kõigi eest rääkida, et oli üsna äge, kuid samas ka üsna väsitav.

Aitäh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar